Cine suntem

Familia noastră a început activitatea în anul 1951, în Italia, cumpărând bovine şi ovine de la ţărani, pentru a le tăia în micul nostru abator şi a distribui carnea către diverse măcelării. Afacerea s-a dezvoltat în timp, pe baze solide, ajungând în anul 1978 la realizarea unei crescătorii, pentru a putea garanta o calitate superioară produselor noastre.

De asemenea, am reuşit şi reuşim şi în prezent, să asigurăm o continuitate a producţiei şi a produselor din punct de vedere calitativ.

Odată cu deschiderea pieţei româneşti şi apariţia oportunităţilor de investiţie în ţară, am hotărât să ne extindem şi în afara Italiei. Graţie mediului propice pentru dezvoltarea unei afaceri dar şi condiţiilor excelente pentru agricultură şi creşterea animalelor, am hotărât, în 1990, să ne extindem activitatea şi în România. De atunci suntem în continuă dezvoltare, pentru a reuşi să oferim clienţilor noştri un produs final care să respecte cele mai riguroase standarde de calitate în domeniu.Unde suntem

Complexul nostru se află în comuna Giulvăz, situată la 20 km de Timişoara, Romania. Am ales regiunea Banat ca loc al activităţii noastre fiindcă zona prezintă toate condiţiile necesare, are o climă excelentă pentru o bună producţie de cereale.

Afisari 536253